Sağlık Bakanlığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Sağlık Bakanlığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Tedavi gören çocuklar için Kermes

Güncelleme Tarihi: 23/05/2018

Sakarya’da hizmet veren üç okul Hastanemiz Hematoloji Servisinde tedavi gören çocukların sosyal hayatına dokunmak için başlattıkları etkinliklere, kermesle organizasyonuyla devam etti.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) Çocuk Hematoloji Servisi tedavi gören çocukların sosyal hayatlarını canlandırmak için Ali Dilmen İlkokulu, Ziynet Dilmen ve Şehit Gülşah Güler ana okullarının yöneticileri ve hastanemiz tarafından organize eğilen Karagöz Hacivat oyunu gösteriminin ardından anlamlı bir etkinlik daha hayata geçirildi. Üç okul bir araya gelerek hematoloji servisinde tedavi gören çocukların tedavilerine katkı sağlamak için okullarında kermes düzenledi. Kermese, Hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Mehmet AKİF ÇAKAR, Erenler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Başhekim Yardımcıları, Müdür Yardımcıları, Okul Müdürleri, eğitimciler ve öğrenci velileri katıldı.