TRSM 4. Geleneksel Bahar Şenliği
09 Nisan 2021

Sakarya Üniversitesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin (TRSM) 4. Geleneksel Bahar Şenliğine Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Aziz Öğütlü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Özcan Öktem, Başkan Yardımcısı Op.Dr.Mahmut Atum, SAÜTF Ruh Sağlığı ve Hastalıları Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Atilla Erol, Vatan Mahallesi Muhtarı Nedim Çoşkun, SAÜEAH Başhekimi Doç.Dr.Mehmet Akif Çakar, Başhekim Yardımcıları Uzm.Dr.Dilek Bingöl Aydın, Dr.Şafak Beşler, Dr. Selman Alikılıç, TRSM ve hastane yöneticileri, çalışanları, merkezde tedavi görenler ve yakınları katıldı. Giriş alanında tedavi gören hastaların yaptığı çeşitli ürünler sergilendi. Şenlikte TRSM hastalarının müzik korosu, illüzyon gösterisi ve Kafkas dans gösterisi ile keyifli dakikalar yaşandı.

• trsm7.jpg
  • trsm4.jpg