4. SÜEAH Eğitim Günleri
09 Nisan 2021

Hastanemiz Eğitim Birimi tarafından SÜEAH Eğitim Günleri kapsamında 4.sü düzenlenen, oturum başkanlığını Genel Cerrahi Klinik İdari Sorumlusu Prof.Dr.Fehmi ÇELEBİ'nin yönettiği Kanamalı Cerrahilerde Hematolojik Sorunlar ve Kanamalı Hastaya Yaklaşım konulu eğitim programında Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi  Doç. Dr. Tuba HACIBEKİROĞLU tarafından ‘Preoperatif Anemik Hastaya Yaklaşım', Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayça TAŞ TUNA tarafından  ‘Kanamalı Hastaya Yaklaşım’ ve Hemovijilans Hemşiresi Rabia GÜN tarafından ‘Transfüzyon İstatistikleri’ konularında eğitim verildi.

Preoperatif ve acil vakalarda anemiye dikkat çekilerek kan transfüzyonu endikasyonları hakkında farkındalık oluşturuldu. Eğitim programı katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

• 4sueahegitimgunleri-1.jpg
  • 4sueahegitimgunleri-2.jpg