İkinci Böbrek Nakli Gerçekleştirildi..
09 Nisan 2021

Bir yıldır böbrek taşına bağlı olarak haftada 3 gün diyaliz makinasına giren  hasta K.T. , SÜEAH Böbrek Nakil Merkezince eşi  N.T.  ile yapılan tetkikleri sonucunda böbrek nakli olmasında herhangi bir engel saptanmaması üzerine, 15.04.2019 tarihinde eşinden böbrek nakli oldu.  Bir haftalık takip ve tedavi sürecinden sonra bugün taburculuk işlemleri gerçekleştirildi. Hasta hakkında bilgi veren Op. Dr. Necattin FIRAT;” hastamızın genel durumu gayet iyi, nakil işlemini   başarı ile gerçekleştirdik, bugün taburcu olacaklar, hastamızın   organ nakli polikliniği tarafından takiplerinin gerçekleştirilmesi planlandı ”  dedi.

Taburculuk öncesi Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Akif ÇAKAR, Nefroloji Kliniği Bilim Dalı Başkanı  Prof. Dr. Savaş SİPAHİ, Doç. Dr. Hamad DHEIR, Op. Dr. Necattin FIRAT,  Organ Bağış Birimi Sorumlusu, Klinik Sorumlu Hemşiresi ve görevli hemşireler ile hatıra fotoğrafı çektiren hasta K.T ve eşi N.T. operasyonlarında emeği geçen tüm  doktor, hemşire ve  birim çalışanlarına teşekkür ettiler.

• ikincibobreknakli-1.jpg
  • ikincibobreknakli-2.jpg