“Bana AIDS bulaşır mı?” ve ”Erişkinlerde İlaç kullanımında Doğru ve Yanlışlar“
09 Nisan 2021

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ve Sakarya  Üniversitesi  Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Eğitim Birimi  işbirliği ile düzenlenen “Bana AIDS bulaşır mı?” ve ” Erişkinlerde İlaç kullanımında Doğru ve Yanlışlar “ konulu konferans AKM’de Sakarya  Üniversitesi  Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği Klinik İdari  Sorumlusu Prof. Dr. Oğuz KARABAY ve Tıbbi Farmakoloji Uzmanı Doç. Dr. Pelin TANYERİ  tarafından halka sunuldu.

Etkinlik sonunda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın SARI, Prof. Dr. Oğuz KARABAY ve Doç. Dr. Pelin TANYERİ’ne  çiçek takdim ettiler.  Yoğun ilgi gören etkinlikte öğrenciler AIDS ile ilgili merak ettiklerini öğrenme fırsatı buldular.

• banaadisbulasirmi-1.jpg
  • banaadisbulasirmi-2.jpg