SEAH’ta Bahçeşehir Kolejinden 14 Mart Tıp Bayramı Resim Sergisi
13 Mart 2024

SEAH’TA BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN 14 MART TIP BAYRAMI RESİM SERGİSİ

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) Bahçeşehir Kolejinden 14 Mart Tıp Bayramı Resim Sergisi düzenlendi.

SEAHta Bahçeşehir Kolejinden 14 Mart Tıp Bayramı Resim Sergisi

SEAH Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hizmet Binamızda, ilimizde faaliyet gösteren Bahçeşehir Koleji Sakarya Kampüsü ilkokul öğrencileri tarafından 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle ile hazırlanan resim sergisi açıldı.

SEAHta Bahçeşehir Kolejinden 14 Mart Tıp Bayramı Resim Sergisi

Bahçeşehir Koleji öğrencileri, hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı’nı açtıkları resim sergisi ile kutladı. Öğrenciler, sağlık çalışanlarına ‘Doktor varsa yaşam ve umut vardır’ temalı resimleri ile teşekkür etme fırsatı buldu.

SEAHta Bahçeşehir Kolejinden 14 Mart Tıp Bayramı Resim Sergisi

Resim sergisine SEAH Başhekimi Yardımcıları Uzm. Dr. Mehmet Alaçam, Uzm. Dr. Seyit Yiğit ile Sakarya İl Milli Eğitim Özel Eğitim Kurumları Şube Müdürü Ali Bostancı, Sakarya Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Tuncay Göksu ve İlkokul Müdürü Tuba Baykaran, Sakarya İl Sağlık Müdürü Aile Hekimliği Birim Sorumlusu Uzm. Dr. Seda Türkmen, İl Sağlık Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Birim Uzmanı Zeynep Zengin, kolej öğrencileri ve veliler katıldı.

SEAHta Bahçeşehir Kolejinden 14 Mart Tıp Bayramı Resim Sergisi

Çocuklar; hekimler ile fotoğraf çekildiler. Oldukça keyifli vakit geçiren çocuklara sağlık çalışanları teşekkür ettiler.

• SEAHta Bahçeşehir Kolejinden 14 Mart Tıp Bayramı Resim Sergisi