17 Nisan 2024

SEAH TRSM'DEN ŞİZOFRENİ VE BİPOLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Sakarya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) tarafından ‘Dünya Şizofreni ve Bipolar Günü’  etkinliği  yapıldı

#UMUT YENİDEN#
FARKINDAYSANIZ FARKLISINIZ …

SEAH TRSM'den Şizofreni ve Bipolar Günü Etkinliği

Etkinliğimize Sakarya Kamu Hastaneleri Daire Başkanı Uzm. Dr. Özcan Öktem, yardımcıları ve başkanlık çalışanları, Serdivan İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer Balcı ve müdürlük çalışanları, SEAH Başhekim Yardımcıları Dr. Mehmet Durmuş ve Dr. Ayhan Aydın, SEAH Destek ve Kalite müdürü Tülay Kaya, Sağlık Bakım Müdür Yardımcıları, Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Adem Kıyak, Serdivan Halk Eğitim Müdür Yardımcıları, Serdivan Anadolu Lisesi Öğretmen ve öğrencileri, Mehmet Zorlu İlköğretim Okulu Müdürü Murat Maçal ve Md. Yrd. Fatih Bey, Mehmet Zorlu ilköğretim Okulu Anaokulu Öğretmeni Seher Yeymek, Sakarya Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri, Sakarya Üniversitesi Hemşirelik bölümü hoca ve öğrencileri, Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi’nin değerli öğretim üyeleri Prof. Dr.  Esra Yazıcı, Prof. Dr.  Ali Savaş Çilli, Prof. Dr. Ahmet Bülent Yazıcı ve SEAH çocuk psikiyatri uzmanı Dr. Mustafa Tolga Tunagür ve birçok sağlık personeli ile hasta ve hasta yakınları katkı ve katılımlarıyla desteklerini sunmuştur.

ETKİNLİK KONU BAŞLIKLARI:
● Bugün kronik ruhsal bozukluklar
● Şizofreni ve bipolar bozukluk
● Toplum ruh sağlığı merkezinin önemi ve hizmetleri
● Hastalığı yaşayanların ağzından şizofreni hastalığı ve tedavi süreci
● TRSM’nin rolü ve önemi
● TRSM ritim müzik gösterisi
● TRSM Sergisi

SEAH TRSM'den Şizofreni ve Bipolar Günü Etkinliği

Program sunumundan sonra danışanlarımız tarafından müzik gösterisi sunuldu.

• SEAH TRSM'den Şizofreni ve Bipolar Günü Etkinliği