Sakarya EAH AMATEM Sağlık Bakanımızın Gündeminde
12 Ekim 2023

SAKARYA EAH AMATEM SAĞLIK BAKANIMIZIN GÜNDEMİNDE

SakaryaEAH_AMATEM_SağlıkBakanımızınGündemind_01a.jpg

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) AMATEM Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile Türkiye gündemine oturdu.

Sakarya'da 2014 yılında 10 yatak kapasitesi ile hizmete başlayıp 2022 yılından beri yeni ve modern binasında 30 yatak kapasitesi ile hizmetini sürdüren   Yataklı Arındırma Merkezi (AMATEM) Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından X'te yayınlanan tanıtım videosunda övgü ile gündeme getirildi.

SakaryaEAH_AMATEM_SağlıkBakanımızınGündeminde_1a.jpg

SEAH AMATEM, Doç. Dr. Ahmet Bülent Yazıcı sorumluluğunda, 30 yatak kapasitesi yanında MHRS poliklinikleri, Davranışsal Bağımlılık Polikliniği, Denetimli Serbestlik ve Adli Poliklinik uygulamaları ile hizmet verirken Ayaktan Rehabilitasyon Merkezi ise hasta kabulü için gün sayıyor.

Özverili ekibi ile alkol madde ve kumar bağımlılığı gibi durumların tedavisinde en güncel uygulamaların devam ettiği AMATEM'de aynı zamanda bilimsel çalışmalar, eğitim öğretim faaliyetleri de yer alıyor

• SakaryaEAH_AMATEM_SağlıkBakanımızınGündemind_MANŞET.jpg
  • SakaryaEAH_AMATEM_SağlıkBakanımızınGündemind_01.jpg