28 Aralık 2023

KUZEY MARMARA OTOYOLU KAZASINDAKİ YARALILARIMIZIN TEDAVİLERİ YAPILIYOR

Hastanemize ambulansla intikal eden yaralı vatandaşlarımızın takip ve tedavileri yapılmaktadır.

Kuzey Marmara Otoyolu Kazasındaki Yaralılarımızın Tedavileri Yapılıyor

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişi Taşkısığı mevkiinde meydana gelen kazada 10 kişi hayatını kaybederken 61 kişi yaralandı.

Kuzey Marmara Otoyolu Kazasındaki Yaralılarımızın Tedavileri Yapılıyor

Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca “Bu sabah 04.36’da Sakarya Kuzey Marmara Otoyolu Tekeler Mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, 8’i ağır 59 kişi ise yaralanmıştır. Yaralılar 30 ambulans ile hastanelere nakledilmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tedavileri devam eden yaralıların sağlıklarına kavuşmaları için gereken her şey yapılmaktadır” dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu Kazasındaki Yaralılarımızın Tedavileri Yapılıyor

Sakarya Valimiz Yaşar Karadeniz, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Aziz Öğütlü ve diğer ilgililerle Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanemizde tedavi gören yaralıları ziyaret etti.

Sakarya Valimiz, Başhekimimiz Prof. Dr. Fikret Halis  ve  diğer hastane yetkililerimizden sağlık durumları hakkında bilgi alarak yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kuzey Marmara Otoyolu Kazasındaki Yaralılarımızın Tedavileri Yapılıyor

Kaza haberi ile ilgili Başhekimiz Prof. Dr. Fikret Halis “Hastanemize ambulansla intikal eden 23 yaralı vatandaşlarımızın takip ve tedavileri yapılmaktadır. Yaralılardan 3'ü ameliyata alındı, 3’ü yoğun bakımda, 2’si Göğüs Cerrahi servisi ve yoğun bakımda takip ve tedavilerini yapıyoruz.  Bir hastamızın ise sağlık kontrollerini yaparak taburcu ettik. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.  Bu elim kaza sonucu hastanemize intikal eden yaralılarımız için başta Acil servis, Genel Cerrahi, Ortopedi, Beyin Cerrahisi, Göğüs Cerrahisi, Kalp Damar Cerrahisi, Anestezi ve Reanimasyon klinik hekimleri, Sağlık Bakım Hizmetleri ve Destek ve Kalite Hizmetleri ekiplerine afet durumlarında göstermiş oldukları üstün gayret ve özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

• Kuzey Marmara Otoyolu Kazasındaki Yaralılarımızın Tedavileri Yapılıyor