SEAH’ta ‘Sağlık Bakım Hizmetlerinde İnovatif Yaklaşımlar’ Sempozyumu
28 Şubat 2024

SEAH’TA ‘SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİNDE İNOVATİF YAKLAŞIMLAR’ SEMPOZYUMU

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) ‘Sağlık Bakım Hizmetlerinde İnovatif Yaklaşımlar’ Sempozyumu yapıldı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından düzenlenen ‘Sağlık Bakım Hizmetlerinde İnovatif Yaklaşımlar’ sempozyumu, 27 Şubat 2024 tarihinde SEAH Merkez Kampüs Konferans salonunda gerçekleşti.

SEAHta Sağlık Bakım Hizmetlerinde İnovatif Yaklaşımlar Sempozyumu

Hastanemiz AR-GE birimi, çekirdek kadro ile gönüllülük esasına dayanarak 2019 yılında kurulmuştur. Birimin amacı sağlık profesyonellerine mesleki tanımlarının yanı sıra kariyerlerine akademik olarak neler kazandırabileceklerini sahada görerek farkındalık kazanmaları ve başarı katmalarıdır.

Lisansüstü eğitim alan hastane çalışanlarımızın tecrübelerini paylaştıkları 'Mezun Oldum Ya Sonra?' başlıklı akademik kariyer günleri düzenlenmiş, talep eden herkesin fikirlerini paylaşıp yazılarına yer verebildiği Sağlığın Ritmi Dergisi 4. sayıya ulaşmıştır. Sağlık profesyonellerinin mesleki kariyerlerine katkılar sağlanabilmesi adına çalışmalarımız devam etmektedir.

Sempozyuma; Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Prof. Dr. Dilek Aygin, Doç. Dr. Havva Sert, Öğr. Gör. Işık Atasoy, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinden  Doç. Dr. Feride Taşkın Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi  Handenur  Gündoğdu, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinden Prof. Dr. Yurdanur Dikmen, il içi devlet hastane sağlık profesyonelleri, il dışı hastane sağlık profesyonelleri ve hastanemiz sağlık profesyonelleri katılım sağladı.

SEAHta Sağlık Bakım Hizmetlerinde İnovatif Yaklaşımlar Sempozyumu

Sempozyum konuşmacıları; İnovasyon (yenileşim) hizmetleri, İnovatif uygulamalarla sağlık bakım kalitesinin geliştirilmesi, inovasyon ile bilimsel bilgi birikiminin arttırılmasının önemi, sağlık hizmetlerinde inovasyon çalışmaları konularını dile getirdiler.

SEAHta Sağlık Bakım Hizmetlerinde İnovatif Yaklaşımlar Sempozyumu

Sempozyuma değerli katkılarından dolayı plaket verilerek ‘Sağlık Bakım Hizmetlerinde İnovatif Yaklaşımlar’ Sempozyumu sona erdi.

• SEAHta Sağlık Bakım Hizmetlerinde İnovatif Yaklaşımlar Sempozyumu