İl Müftülüğünden SEAH’taki Hastalara Kandil Ziyareti
26 Eylül 2023

İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN SEAH’TAKİ HASTALARA KANDİL ZİYARETİ

Sakarya İl Müftülüğü, Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) tedavisi devam eden hastaları ziyaret etti.

İlMüftülüğündenSEAHtakiHastalaraKandilZiyareti_2a.jpg

İl Müftüsü Mehmet Aşık ve eşi Hamiyet Aşık Hanımefendi, Din Hizmetleri uzmanları ve hastanede manevi danışmanlık görevini sürdüren Neşe Yıldırım, Zeynep Merey ve Mahir Demir ile birlikte Başhekim Prof. Dr. Fikret Halis'i makamında ziyaret ederek kandillerini tebrik etti.

Müftülük heyeti; Başhekim yardımcısı Doç. Dr. Kayhan Özdemir, Nöroloji Klinik Şefi Doç. Dr. Türkan Acar, Doç. Dr. Yeşim Güzey Aras, Destek ve Kalite Müdürü Tülay Kaya eşliğinde nöroloji servisini ziyaret etti.

İlMüftülüğündenSEAHtakiHastalaraKandilZiyareti_3a.jpg

Heyet, serviste tedavisi devam eden hasta ve yakınları ile görüşerek onlara moral ve manevi destek oldular. Serviste çalışan personel ile de bir araya gelerek kandillerini kutladı.

İlMüftülüğündenSEAHtakiHastalaraKandilZiyareti_8a.jpg

Müftülük Heyeti; hasta ve hasta yakınları ile servis personeline kandil hediyeleri takdim ederek hastaneden ayrıldı.

Hasta ve hasta yakınları, yapılan bu ziyaretten çok memnun olduklarını ifade ederek kendilerini yalnız bırakmayan Sakarya İl Müftülüğüne teşekkür ettiler.

• İlMüftülüğündenSEAHtakiHastalaraKandilZiyareti_MANŞET.jpg
  • İlMüftülüğündenSEAHtakiHastalaraKandilZiyareti_1.jpg