SEAH 'Sağlığın Ritmi' E-Dergi Dördüncü Sayısı Yayımlandı
20 Aralık 2023

SEAH 'SAĞLIĞIN RİTMİ' E-DERGİ DÖRDÜNCÜ SAYISI YAYIMLANDI

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH), Sağlığın Ritmi e-dergisinin dördüncü sayısını çıkardı.

Yeni çıkan e-derginin konusu “Sağlık Bakım Hizmetleri” olarak belirlenmiştir.

Sağlık bakım hizmetleri; sağlık tesisine başvuran hastaların kabulünden ayrılış işlemleri tamamlanana kadar geçen süre içerisinde, müdavi hekimin teşhis, tedavi ve rehabilitasyon hususlarındaki direktifleri dikkate alınarak hasta ve çalışan hakları, güvenliği ile memnuniyeti ilkeleri çerçevesinde sunulan hizmetler ile hastanın nakli, sosyal destek sağlanması, hizmete erişiminin kolaylaştırılmasını sağlamaya yönelik sunulan hizmetlerin bütünüdür

Hemşire, Hemşire Yardımcısı, Ebe, Sağlık Teknikeri, Laborant, Diş Protez Teknisyeni, Sağlık Memuru, Sağlık Teknisyeni ile bu bu alanlarda çalışan diğer personel sağlık bakım hizmetlerini ifa etmektedir.

Sağlık bakım hizmetlerinde görev alan personel için önemli olan bilgileri güncel tutarak verilen hizmetin kalitesini arttırmaktır. Bu meyanda sağlık hizmetlerinde inovatif yaklaşım çok değerlidir. Hastanemiz Ar-Ge Birimi büyük bir titizlikle hazırladığı dergilerle bunu yerine getirme gayreti içindeler.

SEAH Sağlığın Ritmi E-Dergi Dördüncü Sayısı Yayımlandı

Sağlığın Ritmi Dergi İçeriği:

• Editörden
• En İyi Yatırım, Kendine Olan Yatırımdır
• Ortopedi İki Hemşireleri

SEAH Sağlığın Ritmi E-Dergi Dördüncü Sayısı Yayımlandı

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü aynı zamanda Dergi Editörü Yavuz Bingöl“Dergimizin, 4. sayısını yayımlamanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlığın Ritmi Dergisinin her aşamasında bizlere destek olan başhekimimiz Prof. Dr. Fikret Halis hocamıza şükranlarımı sunuyorum. Dergilerimiz, Ar-Ge Birimi İnovasyon Atölyem Üyelerinin katkıları ve değerli sağlık profesyonellerinin destekleri ile 2021 yılından beri çıkarılmaktadır. Bu sayımızın ana konusunu ‘Sağlık Bakım Hizmetleri’ olarak belirledik. Sağlık bakım hizmetleri: hastalık, yaralanma sonucu, fiziksel ve zihinsel bozuklukların tanı ve tedavi ile korunması veya iyileştirilmesidir.  Dergimiz, sağlık bakım hizmetlerine kılavuzluk edecek düzeyde hazırlandı. E-Dergilerimize web sitemiz Dijital Medya başlığı altından ulaşabilirsiniz” dedi.

• SEAH Sağlığın Ritmi E-Dergi Dördüncü Sayısı Yayımlandı