SEAH’ta ‘100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla’ Temalı Resim Sergisi
02 Kasım 2023

SEAH’TA ‘100 YILDIR AYNI AŞK VE HEYECANLA’ TEMALI RESİM SERGİSİ

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) '100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla' temalı fotoğraf sergisi açıldı.

SEAHta100YıldırAynıAşkVeHeyecanlaTemalıResimSergisi_1a.jpg

Sağlık Bakanlığı tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla 81 il ve 16 şehir hastanesinde eş zamanlı gerçekleştirilen Fotoğraf Sergisi SEAH Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hizmet binamızda 6 Kasım’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacaktır.

SEAHta100YıldırAynıAşkVeHeyecanlaTemalıResimSergisi_11a.jpg

Sergide; Cumhuriyetin ilk yıllarında sunulan sağlık hizmetleri ile benzer günümüz sağlık hizmetleri birlikte sunuluyor.

Cumhuriyetimizin ilk yıllarında köy köy gezerek hizmet veren doktorları, fedakârca çalışan hemşireleri ve canla başla görev yapan sağlık çalışanlarının imkansızlıklar içerisindeki mücadelelerine dair çok sayıda fotoğraf karesi bulunmaktadır. İlk kurulduğundan 100 yıl sonra artık imkânsızlıklarla değil çağın en ileri teknolojileri ile ön plana çıkılmaktadır. Binalar, teknolojiler, imkânlar değişse de sağlık çalışanlarımızın aşk ve heyecanı hiç değişmemiştir. Buradan ilhamla cumhuriyetin ilk yıllarında hizmet veren sağlık çalışanları ve sağlık hizmetlerine ait fotoğraflar günümüze uyarlanmıştır.

SEAHta100YıldırAynıAşkVeHeyecanlaTemalıResimSergisi_12a.jpg

Sergimizi ziyaret eden vatandaşımız; sergideki fotoğraflardan çok etkilendiklerini ifade ettiler.

SEAHta100YıldırAynıAşkVeHeyecanlaTemalıResimSergisi_13a.jpg

100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla’ temalı resim sergisini yerinde ziyaret eden hastane yöneticilerimiz; sergiye gösterilen ilginin fazla olması memnuniyet verici, eski dönem imkansızlıklar ile günümüz ileri teknolojilerle verilen hizmetlerin ortak paydası fedakârca işini aşk ile yapan sağlık çalışanlarımızın aynı heyecanı taşıyor olması diye ifade ettiler.

‘100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla’
Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun