Etkinliklerimiz

SEAH'TA 14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMASI YAPILDI

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) 14 Mart Tıp Bayramı kutlama programı yapıldı.

Tıp Bayramı; tıp doktorlarının hizmet sorunlarının tartışıldığı, bilime katkılarının ödüllendirildiği bir anma ve kutlama günüdür.

14 Mart bayramı, aynı zamanda tıbbiyelinin vatan işgaline karşı sergilenen bağımsızlık ruhunun yansımasıdır.

SEAH'ta 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması Yapıldı

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Yavuz Bingöl, Tıp Bayramı münasebetiyle hastanemiz adına İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Aziz Öğütlü, Başhekimimiz Prof. Dr. Fikret Halis, Başhekim Yardımcılarımız Dr. Mustafa Çelebi ve Uzm. Dr. Mehmet Alaçam’a çiçek takdim ederek Tıp Bayramlarını kutladı.

SEAH'ta 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması Yapıldı

Daha sonra SEAH Konferans Salonunda bir kutlama töreni düzenlendi.  Törende söz alan yöneticilerimiz 14 Mart Tıp Bayramı’nın öneminden bahsederek sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye ulaştırılması, huzurlu, mutlu bir toplumun yetişmesine katkı sağlayan, özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ederek sevgi ve saygılarını ilettiler.

SEAH'ta 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması Yapıldı

Törene, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Özcan Öktem, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Karabay, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Güneysu, Başhekim yardımcılarımız Dr. Mustafa Çelebi, Uzm. Dr. Mehmet Alaçam, Uzm. Dr. Enes Emre Öztürk, Uzm. Dr. Sacit Akdeniz, Uzm. Dr. Seyit Yiğit, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yavuz Bingöl, Destek ve Kalite Müdürü Tülay Kaya, Destek ve Kalite Müdür Yardımcısı Recai Temel, hekimlerimiz, hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımız katıldılar.

SEAH'ta 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması Yapıldı

Törende hekimlik mesleğini 40 yıl ve üzerinde sürdürmekte olan hekimlerimiz Uzm. Dr. Sıddık Kaya, Uzm. Dr. Ahmet Can, Uzm. Dr. Akif Ergüven, Prof. Dr. İbrahim Tekeoğlu, Uzm. Dr. Nalan Erdem, Uzm. Dr. Aytaç Cebesoy ve Dr. Ferit Yavuzyılmaz'a plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

SEAH'ta 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması Yapıldı

Tören, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi müzik grubunun müzik dinletisi ile son buldu.

• SEAH'ta 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması Yapıldı

14 Mart 2024