Etkinliklerimiz

SEAH Korucuk Kampüste Tıbbi Sekreterler Günü kutlandı

Dünya Tıbbi Sekreterler Günü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) kampüslerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

TıbbiSekreterlerGünüKutlaması_1.jpg

Kutlamalara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, SEAH Başhekimi Doç. Dr. Fikret Halis, Korucuk Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Ayhan Aydın, Destek ve Kalite Müdürü Tülay Kaya, Destek ve Kalite Müdür Yardımcısı Mustafa İsmail Yılmaz, hastane idarecileri ile tıbbi sekreterler katıldı.

TıbbiSekreterlerGünüKutlaması_2.jpg

Günün anlamına müteakip pasta kesilerek tıbbi sekreterlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edildi.

DTıbbiSekreterlerGünüKutlaması_9.jpg

İl Sağlık Müdürü
Prof. Dr. Aziz Öğütlü burada yaptığı konuşmada, özellikle pandemi sürecinde tıbbi sekreterlerin ağır bir yük üstlendiklerini belirterek, bu yükün altından da fedakârca çalışarak çıktıklarını ifade etti.

Sağlık alanında görev yapan tüm tıbbi sekreterlere seslenen
Öğütlü “Sürece verdikleri katkıdan dolayı tıbbi sekreterlerimize teşekkür ediyoruz. Gününüz kutlu olsun" dedi.

Başhekim
Doç. Dr. Fikret Halis de özveriyle görev yapan tıbbi sekreterlerin gününü kutladı.

Sağlık hizmetinin sunumu noktasında oldukça önemli görev üstlendiklerini ve sağlığın vazgeçilmez parçaları olduklarını ifade etti.

TıbbiSekreterlerGünüKutlaması_MANŞET.png

• TıbbiSekreterlerGünüKutlaması_MANŞET.png