14 Aralık 2023

SEAH FUTBOL TURNUVASI 2. SEZONU SONA ERDİ

Hastanemizin 3 Ekim 2023 tarihinde başlayan ‘SEAH Futbol Turnuvası 2. Sezonu’ final yaparak sona erdi.

SEAH Futbol Turnuvası 2. Sezonu Sona Erdi

Turnuvaya hastanemizden 14 takım katıldı. Keyifli karşılaşmaların oynandığı 2. Sezonda şampiyon takım Real Galacticos oldu.

SEAH Futbol Turnuvası 2. Sezonu Sona Erdi

Final karşılaşma sonunda kupa ödül töreni düzenlendi. Şampiyon takıma kupayı Başhekimimiz Prof. Dr. Fikret Halis takdim etti. 1.Sezon Temizlik City takımında gol kralı olan ve şampiyonluk yaşayan Oğuzhan Kabiloğlu; 2. Sezonda da atmış olduğu 24 gol ile tekrar gol kralı olarak Real Galacticos’un şampiyonluğa ulaşmasında büyük pay sahibi oldu.

Gol kralı ödülünü hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürümüz
Mahmut Keküllüoğlu tarafından takdim edildi. En centilmen takım ödülünü Nou Camp Korucuk takımı, En Değerli Oyuncu Ödülünü İntörn Milan takımından Burak Çiftçi, Sezonun Golü ödülünü Real Galacticos takımından Abdullah Ekinci ve En İyi Kaleci Ödülünü Real Galacticos takımından Ferhat Koç aldı.

SEAH Futbol Turnuvası 2. Sezonu Sona Erdi

Geleneksel hale getirilmesi amaçlanan ‘SEAH FUTBOL TURNUVASI 3. SEZONU’ hazırlıklarına devam edilmektedir. Katılan tüm personel arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Sevgi, saygı, hoşgörü ve sportmence sezonlar diliyoruz.

• SEAH Futbol Turnuvası 2. Sezonu Sona Erdi