SEAH’ın Duayen Hekimleri Emekli Oldu
07 Şubat 2024

SEAH’IN DUAYEN HEKİMLERİ EMEKLİ OLDU

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin (SEAH) duayen hekimleri emekli oldu.

SEAHın Duayen Hekimleri Emekli Oldu

Hastanemizde uzun yıllar özveri ile görev yaparak emekliye ayrılan Beyin Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Davut Ceylan, Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ersan Tatlı, Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Hüseyin GÜNDÜZ, Perinatoloji Uzmanı Dr. İlker Ali Çerçi ve Kardiyoloji Uzmanı Prof.Dr. Mehmet Akif Çakar’a hastane yönetimimiz plaket töreni düzenledi.

SEAHın Duayen Hekimleri Emekli Oldu

Törene; Başhekimiz Prof.Dr. Fikret Halis, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Oğuz Karabay, hastane yöneticilerimiz, hocalarımızın uzun yıllar birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları ile hastane çalışanlarımız  katıldı.

SEAHın Duayen Hekimleri Emekli Oldu

Törende söz alan yöneticilerimiz “Hayatlarının en verimli yıllarını sağlık hizmeti için adayan gece gündüz demeden ailesinden, çocuklarından, uykularından, sağlıklarından feragat eden; insanların daha sağlıklı yaşayabilmesi için emek vererek şifa olan hekimlerimize minnettarız. Duayen hekimlerimiz alanlarında çok değerli çalışmaları yapmış, geride çok güzel anılar bırakarak emekliliğe adım attılar. Saygıdeğer hekimlerimize bugüne kadar sunmuş oldukları hizmetlerden dolayı hastanemiz adına teşekkür ediyorum. Çok kıymetli hekimlerimize bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar diliyoruz” diye ifade ettiler.

SEAHın Duayen Hekimleri Emekli Oldu

Duygulu anların yaşandığı törende Prof. Dr. Fikret Halis ve Prof. Dr. Oğuz Karabay tarafından yapılan konuşmanın ardından çok kıymetli hekimlerize plaket ve teşekkür belgeleri takdim edilerek alkışlarla veda edildi.

• SEAHın Duayen Hekimleri Emekli Oldu