SEAH Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Kayhan Özdemir 'Öğretim Üyesi' Oldu
19 Şubat 2024

SEAH BAŞHEKİM YARDIMCISI DOÇ. DR. KAYHAN ÖZDEMİR 'ÖĞRETİM ÜYESİ' OLDU

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Kayhan Özdemir Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesine 'Öğretim Üyesi' Oldu.

Hastanemizde Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Kayhan Özdemir, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalına 'Öğretim Üyesi' olarak atandı.

SEAH Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Kayhan Özdemir Öğretim Üyesi Oldu

Hastane yönetimimiz tarafından, Doç. Dr. Kayhan Özdemir’e plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

SEAH Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Kayhan Özdemir Öğretim Üyesi Oldu

Başhekimiz Prof. Dr. Fikret Halis, SAÜ Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak görevine devam edecek olan Doç. Dr. Kayhan Özdemir’e hastanemizde gösterdiği üstün ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

• SEAH Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Kayhan Özdemir Öğretim Üyesi Oldu