SEAH Futbol Turnuvası 3. Sezonu 15 Nisan’da Başlıyor
03 Nisan 2024

SEAH FUTBOL TURNUVASI 3. SEZONU 15 NİSAN’DA BAŞLIYOR

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Futbol Turnuvası 3. sezonu başlıyor.

SEAH Futbol Turnuvası 3. Sezonu 15 Nisanda Başlıyor

Çalışanlarımızın mesleki gelişiminin teşvik edilmesine ve motivasyonunun artırılmasına yönelik çalışmalar titizlikle yapılmaktadır.

Spor her yaştaki insanın beden ve ruh sağlığını olumlu etkilemektedir.

SEAH Futbol Turnuvası 3. Sezonu 15 Nisanda Başlıyor

Hastanemiz birimler arasındaki iletişimin sevgi, saygı, dostluk ve hoşgörü ile tek çatı altında toplanmayı amaçlayan SEAH Futbol Ligi 3. Sezon çalışmalarına devam edilmektedir.

Serdivan Halı Sahada düzenlenen ve her geçen sene üzerine koyarak ilerleyen SEAH Futbol Ligi 15 Nisan 2024 tarihinde Serdivan Halı Sahada başlıyor. Hastanemiz personeline hitap eden ve katılımının her sene daha da arttığı, sporu ve sporcu sağlığını ön planda tutan, çeşitli ödüllerin verildiği SEAH Futbol Liginde heyecan devam ediyor.

SEAH Futbol Turnuvası 3. Sezonu 15 Nisanda Başlıyor

Her sezon turnuvaya katılan takımların kadrolarının güçlenmesi ayrıca dikkat çeken bir detay oluyor. Turnuvaya katılan takımlar gerek kendi arasında transferlerin olması gerek yeni oyuncuların turnuvaya katılan takımlarda oynaması SEAH Futbol Ligi kalitesini arttırmaktadır.

SEAH Futbol Turnuvası 3. Sezonu 15 Nisanda Başlıyor

Katılan tüm takımların resim paylaşımların olduğu, Haftanın Enleri, Haftanın En İyi Golleri, Haftanın Röportajları ve yönetim kurulu kararlarının seah_futbol_turnuva instagram adresi üzerinden yayınlandığı SEAH Futbol Liginde ayrıca Detaylı Puan Durumu, Haberler, İstatistikler (Gol Krallığı-Kart Cezaları) vb. sürekli güncellenerek takipçilere aktarılmaktadır.

Takımların sabırsızlıkla beklediği SEAH Futbol Ligi heyecanına ortak olmanızı bekliyoruz.

• SEAH Futbol Turnuvası 3. Sezonu 15 Nisanda Başlıyor