SEAH Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı ‘Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetkisi’ Belgesi Aldı
27 Mayıs 2024

SEAH ÇOCUK YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI ‘SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI UYGULAMA YETKİSİ’ BELGESİ ALDI.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı ‘Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetkisi’ belgesi aldı.

Sağlık Bakanlığına yapılan başvuru ile Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı için hazırladığımız belgeler ve uygunluk denetimi sonucunda ‘Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetkisi’ onaylandı.

Hastanemiz, Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı uygulama yetkisi alan sağlık tesisleri listesinde yerini aldı.

●
Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetkisi Alan Sağlık Tesisleri

• SEAH Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetkisi Belgesi Aldı