SEAH Kapsamlı İnme Merkezi 500. Mekanik Trombektomi Kutlama Toplantı Daveti
05 Ekim 2024

SEAH KAPSAMLI İNME MERKEZİ 500. MEKANİK TROMBEKTOMİ KUTLAMA TOPLANTI DAVETİ

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi SEAH) Nöroloji Kliniği Kapsamlı İnme Merkezi'nde 500. Mekanik Trombektomi işlemini başarı ile gerçekleştirdik.

Akut iskemik inmede hızlı bir müdahale ile beyinde oluşan pıhtıyı anjiografi ile çıkararak hastanın yeniden sağlığına kavuşabilmesi için yapılan mekanik trombektomi sadece İnme Merkezi bulunan hastanelerde uygulanabilen bir yöntemdir.

SEAH Nöroloji Kliniği olarak yaklaşık 10 yıldır İnme Ünitesi, 5 yıldır da İnme Merkezimizle  akut iskemik inme hastalarına hizmet veriyoruz.

Türkiye’de Sağlık Bakanlığı ‘İnme Tebliği’ ile akredite olmuş ilk 14 merkezden biri olan İnme Merkezimizde 7/24 kesintisiz hizmetle 500. hastanın inme ile savaşında yanında olmanın gururunu yaşıyoruz.

Bu önemli başarıyı kutlamak için sizleri toplantımıza davet ediyoruz.

Doç. Dr. Bilgehan Atılgan ACAR
Girişimsel Nöroloji Uzmanı

SEAH Kapsamlı İnme Merkezi 500. Mekanik Trombektomi Kutlama Toplantı DavetiSEAH Kapsamlı İnme Merkezi 500. Mekanik Trombektomi Kutlama Toplantı Daveti

Tarih: 8 Ekim 2024, Salı