Milli Eğitim Müdürümüz İle Hastanemizde 23 Nisan
23 Nisan 2021

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ İLE HASTANEMİZDE 23 NİSAN

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş hastanemizi ziyaret ederek çocukların bayramını kutladı.

23Nisan1.jpg

Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Başhekim Doç.Dr. Fikret Halis ile Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Hatice Sıçramaz eşliğinde Çocuk Hematoloji ve Onkoloji kliniği ile Çocuk Cerrahi kliniğinde yatarak tedavileri devam eden çocukların bayramını kutlayarak hediyeler takdim ettiler.

23Nisan2.jpg

Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un bu anlamlı hastane ziyareti ile hem tedavi olan çocuklar çok mutlu oldular hem de yakınlarına büyük moral kaynağı oldu.

23Nisan3.jpg

Hastanede tedavi gören çocukların yakınları, bu anlamlı ziyaretten dolayı Durmuş’a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

23Nisan4.jpg

Müdür Durmuş, hastanemizde büyük özveri ile çalışan personele yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. Milli Eğitim Müdürümüze bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

23Nisan5.jpg

Bu vesile ile ülkemizin kurucusu,  Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyor, geleceğimiz olan çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.

23NisanMANŞET2.png

• 23Nisan1.jpg