SEAH’ta Tıp Bayramı Coşkuyla kutlandı
17 Mart 2022

SEAH’ta Tıp Bayramı Coşkuyla kutlandı

İki yıl COVİD salgınının gölgesinde kalan 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları SEAH’ta düzenlenen geniş katılımlı programla gerçekleştirildi.

Tıp Bayramı, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) kutlandı.

Hastane yönetimi ile Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından organize edilen Tıp Bayramı kutlamaları SEAH Konferans Salonunda yapıldı.

SEAHTıpBayramı2022_11.jpg

Kutlama programına SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Op. Dr. Özcan Öktem, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Yasin Çatalbaş, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Serdar Değirmenci, Personel Hizmetleri Başkanı Suat Koçak, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fikret Halis, hastane yöneticileri, hekimler ve sağlık çalışanları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, hekimlik mesleğinin dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olduğunu hatırlatarak “İnsan hayatını kurtarmaya vesile olan; sağlıklı bir toplum ve nesillerin yetişmesi için canla başla çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutlarım.” dedi.

Başhekim Doç. Dr. Fikret Halis, özveri ve fedakârlıkla çalışan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek Tıp Bayramını kutladı.

Kutlama programında meslekte 30’uncu yılını doldurmuş hekimlere teşekkür belgesi, 40’ıncı yılını dolduranlara ise plaket verildi.

Plaket törenin ardından öğrenciler tarafından oluşturulan gruplar katılımcılarla birlikte şarkılar söyledi.

Pandemi sonrası uzun bir aradan sonra bir araya gelen sağlık çalışanları kutlama programı ile moral depoladı.

• SEAHTıpBayramı2022_MANŞET2.jpg
  • TıpBayramıCoşkuylaKutlandı_y2.jpeg