SEAH'ta "Geçerken İyilik Yap, İyilik Bul" Ziyareti
06 Temmuz 2022

SEAH'ta "GEÇERKEN İYİLİK YAP, İYİLİK BUL" ZİYARETİ

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH} "Geçerken İyilik Yap , İyilik Bul" projesi kapsamında hasta ziyareti yapıldı.

SEAH'taGeçerkenİyilikYapİyilikBulZiyareti_1a.jpg

Sakarya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Genç Gönüllüleri,  "Geçerken İyilik Yap , İyilik Bul" projesi kapsamında SEAH Göğüs Hastalıkları kliniğinde  yatan hastalarımızı ziyaret etmiş, tedavisi devam eden hastalara  geçmiş olsun dileklerini ileterek hediyeler takdim edildi.

SEAH'taGeçerkenİyilikYapİyilikBulZiyareti_6a.jpg

Hasta ziyareti sonrası İl Müftülüğü vaizleri Hasan Efiloğlu ve Hatice Meraklı, Din Hizmetleri Uzmanı Fuat Ak, hastane manevi danışmanı Mahir Demir ve TDV Genç Gönüllüleri Edanur Kevser Kamacı ve Zehra Çelik Başhekim Doç. Dr. Fikret Halis  ve Destek ve Kalite Müdür Yardımcısı Mustafa İsmail Yılmaz'a proje hakkında bilgi sundu.

• SEAH'taGeçerkenİyilikYapİyilikBulZiyareti_MANŞET.jpg
  • SEAH'taGeçerkenİyilikYapİyilikBulZiyareti_1.jpg