Tıbbi Histoloji ve Embriyoloji Uzmanı Dr. Miyase Erdoğan Eroğlu SEAH’ta göreve başladı.
08 Ağustos 2022

TIBBİ HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ UZMANI DR. MİYASE ERDOĞAN EROĞLU SEAH’TA GÖREVE BAŞLADI.

Tıbbi Histoloji ve Embriyoloji Uzmanı Dr. Miyase Erdoğan Eroğlu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) göreve başladı.

Uzmanlık eğitimini tamamlayarak göreve başlayan Dr. Miyase Erdoğan Eroğlu, Tıbbi Histoloji ve Embriyoloji hakkında bilgi verdi.

Tıbbi Histoloji ve Embriyoloji Uzmanı Dr. Miyase Erdoğan EroğluEmbriyoloji, insanın doğum öncesi dönemdeki gelişimini araştıran ve inceleyen bir bilim dalıdır. İnfertilite(kısırlık) durumlarında kullanılan tüp bebek tedavisindeki "Üremeye Yardımcı Teknikler” embriyoloji biliminin uygulama alanıdır.

Tüp bebek merkezlerinde kısırlık sorunu yaşayan çiftlere infertilite tedavisi uygulanmaktadır ve sağlıklı gebelik elde edilebilmektedir.

Tıbbi Histoloji ve Embriyoloji uzmanları embriyo ile ilgili süreçlerde tüp bebek merkezlerinin laboratuvarlarında görev almaktadır” dedi.

SEAH'taDrMiyaseErdoğduEraslanGöreveBaşladı_1a.jpg

Dr. Miyase Erdoğan EroğluHastanemizde Tüp Bebek Merkezi Hizmeti 2017 yılından beri verilmektedir. Üreme sağlığını destekleme bağlantısında, farklı nedenlerle çocuk sahibi olamayan ve tüp bebek tedavisine ihtiyaç duyan çiftlerin çocuk sahibi olabilmesi için, günümüz tıbbının imkanları dahilinde mümkün olan en üst teknoloji ve hizmet kalitesini halkımızın hizmetine sunmaktır. Bu amaç doğrultusunda SEAH Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum ve Üroloji (Androloji) Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri merkezin kurulma ve başarıya ulaşmasında öncülük etmişlerdir. Sakarya’da olmak ve burada hizmet vermekten çok mutluyum” diye ifade etti.

SEAH'taDrMiyaseErdoğduEraslanGöreveBaşladı_2a.jpg

Tüp Bebek Merkezi Tanıtım Broşürümüz