SEAH 6. Dönem Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru Duyurusu
31 Ağustos 2022

SEAH 6. DÖNEM ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) “6. Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” düzenlenecektir.

SEAH_6.DönemAcilBakımHemşireliğiSertifikalıEğitimProgramıBaşvuruDuyurusu_1a.jpg

Eğitim Programı Başvuruları
29.08.2022 - 09.09.2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Eğitim Tarihi:
10.10.2022 - 18.11.2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru Yapmak İsteyen Katılımcılar;
https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F duyuru ekinde bulunan ‘Başvuru Formu’  doldurularak ve gerekli belgeler ile aşağıda yer alan mail adresine ve Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk. No: 195 Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Birimi Adapazarı Sakarya" adresine gönderilmelidir.

Başvuru için gerekli belgeler;
Bu sertifika programına Acil kliniğinde çalışan ve çalıştırılması planlanan (belgelendirilmesi kaydıyla) hemşire, ebe(hemşire yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilir.

Başvuru Formu (onaylı)
  Nüfus cüzdanı fotokopisi
  Acil Kliniğinde çalıştığı tarih aralığını belirten resmi görev belgesi (çalıştırılması planlanıyor ise; bu ifadeleri içeren kurum üst yazısı)
  Hemşire , ebe (hemşire yetkisi almış) ve Sağlık memuru olduğunu belirten diploma fotokopisi
  Hemşire yetki belgesi (ebeler için)

Kurs programı 6 hafta sürecek;
3 hafta teorik 3 hafta uygulamalı eğitim sonrasında kursiyerler kursu tamamlamış olacaklar.

Program Sorumlusu : Arzu KAPTAN
Eğitim Hemşiresi      : Esin KELAĞALAR
Mail                           : esin.kelagalar@saglik.gov.tr
Tel                             : 0264 444 54 00 / 2352