SEAH’ta Güvenlik Görevlilerine Teşekkür Belgesi
30 Eylül 2022

SEAH’TA GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH)  güvenlik görevlilerine görevleri sırasında göstermiş oldukları dikkat ve cesaretlerinden dolayı “Teşekkür Belgesi” verildi.

SEAHtaGüvenlikGörevlilerineTeşekkürBelgesi_1a.jpg

SEAH’ta 15 Eylül 2022 günü gerçekleşen intihar teşebbüsüne müdahale eden güvenlik görevlileri Güvenlik Şefi Zeki Şahin, Güvenlik Amirleri Erden Zafrak, Ahmet Kapanlar ve Güvenlik Görevlileri Aşkın Özyurt ile Rahim Uzuntuna, Başhekim Doç. Dr. Fikret Halis ve hastane yönetimi tarafından “Teşekkür Belgesi” ile taltif edildi.

Güvenlik görevlilerimizin özverili çalışmalarından dolayı hastanemizin güvenli ve huzurlu olduğunu dile getiren Başhekim Halis kendilerine teşekkürlerini iletti.

SEAHtaGüvenlikGörevlilerineTeşekkürBelgesi_6a.jpg

Başhekimlik makamında gerçekleşen törende Başhekim Yardımcıları Dr. Mustafa Çelebi, Uzm. Dr. Ekrem Süleyman, Uzm. Dr. Mehmet ALAÇAM, Destek ve Kalite Müdürü Tülay Kaya, İdari ve Mali İşler Müdürü Mahmut KEKÜLLÜOĞLU ile Müdür Yardımcısı Mustafa İsmail Yılmaz hazır bulundu.

• SEAHtaGüvenlikGörevlilerineTeşekkürBelgesi_MANŞET.jpg
  • SEAHtaGüvenlikGörevlilerineTeşekkürBelgesi_1.jpg