SEAH'ta Psikiyatri Klinik Hemşireliği Eğitimi
19 Ekim 2022

SEAH'TA PSİKİYATRİ KLİNİK HEMŞİRELİĞİ EĞİTİMİ

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Psikiyatri Kliniğinde Psikiyatri Hemşireliği Uygulamaları ve İletişim eğitimi başladı.

SEAH'taPsikiyatriKlinikHemşireliğiEğitimi_1a.jpg

SEAH Psikiyatri kapalı servisleri ve hizmet alanlarının genişlemesi ile oluşan eğitim ihtiyacı Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri AD ve SEAH Psikiyatri Kliniği işbirliği ile karşılanıyor.

SEAH'taPsikiyatriKlinikHemşireliğiEğitimi_2a.jpg

Kadın ve erkek kapalı servisleri, TRSM ve AMATEM 'de görev yapan hemşirelere verilecek bir seri eğitimin ilk oturumu SEAH Psikiyatri Kliniği İdari Sorumlusu Prof. Dr. Esra Yazıcı moderatörlügünde, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemsirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr.Gülgün Durat'in sunumu ile başladı.

SEAH'taPsikiyatriKlinikHemşireliğiEğitimi_3A.jpg

4 oturum halinde düzenlenecek eğitimlerde ortak temalı oturumlara diğer sağlık çalışanlarının da katılım sağlaması planlanıyor.

Böylece SEAH çalışanlarının ilgili alanda hizmet içi eğitimi ve güncel bilgilere erişimi amaçlanıyor.

• SEAH'taPsikiyatriKlinikHemşireliğiEğitimi_MANŞET.jpg
  • SEAH'taPsikiyatriKlinikHemşireliğiEğitimi_1.jpg