SEAH’ta Lösemili Çocuklar Haftası Etkinliği (2-8 Kasım)
07 Kasım 2022

SEAH’TA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI ETKİNLİĞİ (2-8 Kasım)

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) “Lösemili Çocuklar Haftası” etkinliği yapıldı.

Türkiye’nin dört bir yanında lösemili minikleri anlamak, kanser ili ilgili farkındalık oluşturmak için hayata geçirilen Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Türkiye'nin dört bir yanındaki etkinlikler sürüyor.

SEAHtaLösemiliÇocuklarHaftasıEtkinliği2022_1a.jpg

Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Sakarya Kızılay İl Başkanlığı tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematolojisi Servisinde yatmakta olan çocuklara bir sürpriz ziyaret gerçekleştirildi.

Etkinlikte Kızılay İl Başkanı
Cevdet Koç, İl Kadın Komite Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Deniz, SEAH Başhekim Yardımcısı aynı zamanda Sakarya Kızılay İl Yönetim Kurulu Üyesi Uzm. Dr. Hatice Sıçramaz ile Kızılay Gönüllüsü Gençler yer aldılar.

SEAHtaLösemiliÇocuklarHaftasıEtkinliği2022_2a.jpg

Minik hastalara hediyelerin takdim edildiği etkinlikte miniklerimizin yüzlerinde gülücükler oluştu.

• SEAHtaLösemiliÇocuklarHaftasıEtkinliği2022_MANŞET.jpg
  • SEAHtaLösemiliÇocuklarHaftasıEtkinliği2022_1.jpg