SEAH Sağlık Kurulu Yeni Yerine Taşındı
08 Aralık 2022

SEAH SAĞLIK KURULUYENİ YERİNE TAŞINDI

Sağlık Kurulu, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) SEAH Ek Hizmet Binasında (eski Doğumevi) hizmet vermeye başladı.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, yeni yerine taşınarak hizmet vermeye başlayan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Sağlık Kuruluyla ilgili yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

SEAHSağlıkKuruluYeniYerineTaşındı_2a.jpg

Eski Doğumevi olarak bilinen İl Müftülüğü yanındaki SEAH Ek Hizmet binasına taşınan Sağlık Kurulunun daha verimli ve daha iyi hizmet vermesi için mevcut binanın bu anlamda değerlendirildiğini dile getiren İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü’ye SEAH Başhekimi Doç. Dr. Fikret Halis ile Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Durmuş yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

SEAHSağlıkKuruluYeniYerineTaşındı_3a.jpg

Haftanın beş günü hizmet verecek olan Sağlık Kuruluna müracaatlar dahil olmak üzere, heyet işlemleri ve muayenelerinin zemin katta yapılan düzenlemeyle tek noktada yapılacağını belirten Başhekim Halis “Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniğimizin yeni binasına geçmesiyle burayı ek bina olarak kullanmaya başladık. Göz, kardiyoloji, psikiyatri, genel cerrahi, ortopedi, nöroloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon gibi birçok polikliniğimizle burada da hizmet veriyoruz. Merkez Kampüsümüzdeki fiziki alan sıkışıklığını gidermek ve vatandaşımızın sağlık kurulu raporlarını daha hızlı bir şekilde alabilmesi için bir planlama yaparak Sağlık Kurulumuzu buraya taşıdık. Sağlık Kurulu Raporu almak isteyen vatandaşlarımız bütün muayenelerini burada yaptırıp yine burada heyete girecekler.” diye konuştu.

SEAHSağlıkKuruluYeniYerineTaşındı_1a.jpg

Başhekim Halis, Sağlık Kurulu işlemlerinin yanı sıra normal poliklinik hizmetlerinin de burada verilmeye devam edeceğini kaydetti.

• SEAHSağlıkKuruluYeniYerineTaşındı_MANŞET.jpg
  • SEAHSağlıkKuruluYeniYerineTaşındı_1.jpg