SEAH 1. Diyabet Eğitim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru Resertifikasyon Sınav İlanı
22 Aralık 2022

SEAH 1. DİYABET EĞİTİM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI BAŞVURU RESERTİFİKASYON SINAV İLANI

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH)  1. Diyabet Eğitim Hemşireliği Resertifikasyon sınavı yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen katılımcıların https://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/TR-34301/sertifikali-egitim-programi-basvurulari.html linkinde yer alan “Resertifikasyon Başvuru Formunu”  ve diğer istenen belgeler ile birlikte aşağıda yer alan mail adresine göndermesi gerekmektedir.

SEAHDiyabetEğitimHemşireliğiResertifikasyonSınavİlanı_1.jpg

Sınav yeri     :
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi /Sakarya

Sınav süresi :150 dk

Sınav Başvuruları:
02.01.2023 - 14.01.2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınav Tarihi:
15.03.2023

Sınav Saati: 10.00

Program Sorumlusu: Döndü IŞIK- Betül BEYAZ

Eğitim Hemşiresi     : Esin KELAĞALAR
E-Posta Adresi         : esin.kelagalar@saglik.gov.tr
Telefon No               : 0264 4445400 / 2352-2561

Başvuru için gerekli belgeler;
Resertifikasyon Başvuru Belgesi
Sınav Başvuru Dilekçesi
Sertifika Aslı
Sertifikanın geçerlilik süresi içinde en az 3 (üç) yıl tam zamanlı veya buna eşdeğer olacak şekilde yarı zamanlı diyabet eğitim hemşiresi olarak çalışmış olduğunu belgelemek