SEAH’ ta Hastane Okulu Projesi Aynı Hızda Devam Ediyor
04 Ocak 2023

SEAH’TA HASTANE OKULU PROJESİ AYNI HIZDA DEVAM EDİYOR

Sakarya Üniversitesi’nin (SAÜ) Hastane Okulu Projesi  programı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) aynı hızda devam ediyor.

Hastane Okulu Projesi Dördüncü Haftasında Sakarya Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğünce düzenlenen Hastane Okulu Projesi'nin dördüncü hafta programı hastanemiz Hematoloji ve Onkoloji Servisi'nde tedavi gören ve eğitimine devam eden çocuklarımızla gerçekleştirildi.

SEAHta_HastaneOkuluProjesiAynı_HızdaDevamEdiyor_5a.jpg

Düşlerden Gülüşlere Öğrenci Topluluğu’nun gerçekleştirdiği etkinlikte çocuklarımız palyaço gösterimi, sulu boya çalışması, müzik dinletisi ve oyunlar ile keyifli bir gün geçirdiler.

SAÜ Kültür Şube Müdürlüğüne ve Düşlerden Gülüşlere Öğrenci Topluluğuna bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz.

• SEAHta_HastaneOkuluProjesiAynı_HızdaDevamEdiyor_MANŞET.jpg
  • SEAHta_HastaneOkuluProjesiAynı_HızdaDevamEdiyor_1.jpg