Böbrek ve Karaciğer Naklinde Güncel Yaklaşımlar
29 Nisan 2023

BÖBREK VE KARACİĞER NAKLİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR

Değerli meslektaşlarımız,
Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde yaklaşık dört yıl önce başlatılan organ nakli programımızda ülkemizin en başarılı ve deneyimli organ nakli merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz.

150. başarılı Böbrek naklini gerçekleştirmenin gururunu yaşadığımız bu günlerde ülkemizin önde gelen organ nakil ekiplerini bir araya getirmeyi amaçladığımız bölgesel toplantımızı gerçekleştirecek olmanın heyecanı içerisindeyiz.

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi ameliyathanesinden Sakarya Üniversitesi Kampüsü Kongre Merkezine canlı ameliyat sunumu ve ardından iki gün sürecek bilimsel programımızın yapılacağı toplantımızda sizleri de aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır.

Prof. Dr. Fehmi Çelebi
Prof. Dr. Fatih Altıntoprak