SEAH İstasyon TRSM Serdivan AVM’de sergi açtı
10 Mayıs 2023

SEAH İSTASYON TRSM SERDİVAN AVM’DE SERGİ AÇTI

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) İstasyon Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi (İstasyon TRSM) tarafından Adapazarı Halk Eğitim Merkezinin katkılarıyla Serdivan AVM’de “El Sanatları Sergisi” düzenlendi.

İstasyonTRSMSerdivanAVMdesergiaçtı_1a.jpg

İstasyon TRSM’den hizmet alan vatandaşların el emeği seramik, takı, örgü ve yağlı boya resim çalışmalarının yer aldığı serginin açılışına İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Özcan Öktem, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Yasin Çatalbaş, SEAH Başhekimi Prof. Dr. Fikret Halis, SEAH Ruh Sağlığı ve Hastalıkları İdari Sorumlusu Prof. Dr. Esra Yazıcı, SEAH Sağlık Hizmetleri Müdürü Yavuz Bingöl, İstasyon TRSM Birim Sorumlusu Zerrin İlter, hastane yöneticileri ile sergide eseri olan hastalar ile yakınları katıldı.

İstasyonTRSMSerdivanAVMdesergiaçtı_2a.jpg

Serginin açılışını yapan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, TRSM’lerden hizmet alan hastaların rehabilitasyon ve tedavi sürecinde Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinin katkısıyla al sanatları ve resim üzerine verilen kursların çok verimli geçtiğine değindi.

Öğütlü “TRSM de düzenlenen kurslara katılan hastalarımızın eserleri gerçekten muazzam. O kadar yetenekliler ki bu sergilerde eserlerini gördükçe gerçekten hayran kalıyoruz.

İstasyonTRSMSerdivanAVMdesergiaçtı_8a.jpg

Sergiye katkıda bulan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kurdele kesilerek açılışı yapılan serginin üç gün süreceği belirtildi.

• İstasyonTRSMSerdivanAVMdesergiaçtı_MANŞET.png
  • İstasyonTRSMSerdivanAVMdesergiaçtı_1.jpg