SEAH Güvenlik Personeli ‘Kuruma Adaptasyon, Oryantasyon Ve Mesleki Gelişim Eğitimi’
12 Mayıs 2023

SEAH GÜVENLİK PERSONELİ ‘KURUMA ADAPTASYON, ORYANTASYON VE MESLEKİ GELİŞİM EĞİTİMİ’

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) Güvenlik Personeline uyum ve hizmet içi eğitim verildi.

SEAHGüvenlikPersoneliKurumaAdaptasyon,OryantasyonVeMeslekiGelişimEğitimi_3.jpg

Sağlık Bakanlığı, Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) ile sağlıklı çalışma yaşamını önemsiyor.

SAĞLIKLI ÇALIŞMA YAŞAMI
İnsan kaynaklarının etkin yönetimini sağlamak, sağlık çalışanlarının sağlığını ve güvenliğini tehdit eden faktörleri belirlemek, sağlıklı ve güvenli çalışma ortamı oluşturulması için gerekli önlemleri almak, güvenli, teşvik edici ve konforlu bir çalışma ortamı oluşturmaktır.

SEAHGüvenlikPersoneliKurumaAdaptasyon,OryantasyonVeMeslekiGelişimEğitimi_1.jpg

Bu kapsamda Güvenlik personeline, Destek ve Kalite Müdürü Tülay Kaya ve Destek ve Kalite Müdür Yardımcısı Recai Temel tarafından oryantasyon eğitimi verildi.

SEAH Hastane yönetimi, hizmet içi eğitimler ile uyum eğitimlerinin etkinlik ve etkililiği değerlendirilmesi ile ilgili çalışmaları sıkı bir şekilde takip ediyor.

• SEAHGüvenlikPersoneliKurumaAdaptasyon,OryantasyonVeMeslekiGelişimEğitimi_MANŞET.png
  • SEAHGüvenlikPersoneliKurumaAdaptasyon,OryantasyonVeMeslekiGelişimEğitimi_1.jpg
  • SEAHGüvenlikPersoneliKurumaAdaptasyon,OryantasyonVeMeslekiGelişimEğitimi_2.jpg
  • SEAHGüvenlikPersoneliKurumaAdaptasyon,OryantasyonVeMeslekiGelişimEğitimi_3.jpg