SEAH 2022 Yılı Değerlendirme Toplantısı
14 Mayıs 2023

SEAH 2022 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) 2022 Yılı Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Sağlıkta Kalite Sisteminin Amacı; Türkiye’de sağlık hizmetinin etkin, etkili, verimli, zamanında ve hakkaniyet çerçevesinde sunulmasını sağlarken; hasta ve çalışan güvenliği ile hasta ve çalışan memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaktır.

Kalite, sürekli gelişmeye, değişime ve yeniliğe açık bir kavramdır.Bu nedenle geliştirilen her yeni uygulama, güncel gelişmeler, ulusal ve uluslararası uygulamalar doğrultusunda yapılmaktadır.

SEAHta2022YılıDeğerlendirmeToplantısı_1.jpg

Sağlıkta Kalite Standartları gereğince, kalite çalışmaları ve hastane hizmet sunumuna yönelik Hastane Üst Yönetimi ve Bölüm Kalite Sorumlularının katılımı ile Merkez Kampüs Konferans Salonunda Hastanemiz Kalite Yönetim Birimi tarafından 2022 yılı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

SEAHta2022YılıDeğerlendirmeToplantısı_2.jpg

Toplantıda;
İstatistiki veriler, gösterge yönetimi, eğitim faaliyetleri, öz değerlendirme sonuçları, düzeltici ve önleyici faaliyetler, çalışan ve hasta/hasta yakını bildirimleri, istenmeyen olay bildirim sistemine yapılan bildirimler ile kurumsal amaç ve hedeflere ilişkin veriler ve raporlar değerlendirilmiştir.

SEAHta2022YılıDeğerlendirmeToplantısı_4.jpg

2022 yılı içerisinde yapılan Öz Değerlendirme sonucuna göre SKS bölüm bazında başarılı olan bölümlere, Sağlık Tesisimizi ulusal ve uluslararası kongrelerde temsil eden çalışma ekiplerine ve bölümünde başarı gösteren  çalışanlara teşekkür belgeleri Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Fikret Halis tarafından takdim edilmiştir.

Sayın Başhekimimizin, geniş bir sağlık hizmeti sunum portföyüne sahip olan Sağlık Tesisimizde, Kalite Yönetim Birimimiz işbirliği ile Sağlıkta Kalite Sistemine yönelik süreçlerin yürütülmesinde büyük katkıları olan, Hastane Yönetimi, Kalite Yönetim Birimi Çalışanları, Bölüm Kalite Sorumluları ve tüm çalışanlara gösterdikleri üstün gayret ve özveriden dolayı teşekkür konuşmasının ardından toplantı sona ermiştir.

• SEAHta2022YılıDeğerlendirmeToplantısı_MANŞET.png
  • SEAHta2022YılıDeğerlendirmeToplantısı_1.jpg