SEAH'ta Valimizden Kurban Bayramında Hasta Ziyareti
01 Temmuz 2023

SEAH'TA VALİMİZDEN KURBAN BAYRAMINDA HASTA ZİYARETİ

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) Sakarya Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım Kurban Bayramı münasebetiyle hastanemizi ziyaret etti.

SEAH'taValimizdenKurbanBayramındaHastaZiyareti_4a.jpg

Sakarya Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım Kurban Bayramı münasebetiyle hastanemizi ziyaret ederek tedavileri devam eden hastalarımızı serviste ziyaret etti. Hastalarımıza sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Kendilerine İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Serdar Değirmenci, Başhekim Yardımcımız Uz. Dr. Mehmet Alaçam, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Dilek Aslan, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcımız Recai Temel, Süpervizör Sefa Özlücan ve Nuray Yılmaz eşlik ettiler.

SEAH'taValimizdenKurbanBayramındaHastaZiyareti_5a.jpg

Programda nöbetçi hekim, hemşire, güvenlik ve diğer personel ile de bayramlaşan Vali Bey'in ziyareti memnuiyet ile karşılandı.

• SEAH'taValimizdenKurbanBayramındaHastaZiyareti_MANŞET.png
  • SEAH'taValimizdenKurbanBayramındaHastaZiyareti_1.jpeg