SEAH Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği SEP Tamamlandı
04 Temmuz 2023

SEAH YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SEP TAMAMLANDI

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı (SEP) düzenlendi.

SEAH_YYB_SEP_Tamamlandı_1a.jpg

Hastanemizde 22.05.2023 - 23.06.2023 tarihleri arasında Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başarı ile tamamlandı.

İki hafta teorik, 3 hafta uygulamalı eğitimin yer aldığı programa Sakarya genelinden ve çevre illerden kursiyerler katıldı.

Sertifika Programını başarıyla bitiren kursiyerlere SEAH Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hizmet Binasında sertifika töreni düzenlendi.

SEAH_YYB_SEP_Tamamlandı_2a.jpg

Törende başarılı olan kursiyerlere; Kurs Sorumlusu Neonatoloji uzmanları Prof. Dr. İbrahim Caner, Doç. Dr. Meltem Karabay, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yavuz Bingöl, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Dilek Arslan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Küni, Gözetmen Hemşireler Gonca Ertürk, Serap Çalışkan, Eğitim Hemşiresi Suzan Güngör Çalışkan, Yenidoğan Yoğun Bakım Sorumlu Hemşiresi Serpil Çakır Çetin ve Yenidoğan Yoğun Bakım Eğitim Hemşiresi Hatice Solak tarafından katılım belgeleri verildi.

SEAH_YYB_SEP_Tamamlandı_12a.jpg

Son olarak katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekilerek program tamamlandı.

• SEAH_YYB_SEP_Tamamlandı_MANŞET.PNG
  • SEAH_YYB_SEP_Tamamlandı_1.jpeg