SEAH 7. Dönem Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru Duyurusu
14 Eylül 2023

SEAH 7. DÖNEM ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) “7. Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” düzenlenecektir.

SEAH7.AcilBakımHemşireliğiSEP_MANŞET.png

Eğitim Programı Başvuruları
18.09.2023 - 29.09.2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

EĞİTİM TARİHİ:
30.10.2023 - 08.12.2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru Yapmak İsteyen Katılımcılar;
https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F duyuru ekinde bulunan ‘Başvuru Formu’  doldurularak ve gerekli belgeler ile aşağıda yer alan mail adresine ve Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk. No: 195 Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Birimi Adapazarı Sakarya" adresine gönderilmelidir.

Başvuru için gerekli belgeler;
Bu sertifika programına Acil kliniğinde çalışan ve çalıştırılması planlanan (belgelendirilmesi kaydıyla) hemşire, ebe(hemşire yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilir.

Başvuru Formu (onaylı)
  Nüfus cüzdanı fotokopisi
  Acil Kliniğinde çalıştığı tarih aralığını belirten resmi görev belgesi (çalıştırılması planlanıyor ise; bu ifadeleri içeren kurum üst yazısı)
  Hemşire , Ebe (hemşire yetkisi almış) ve Sağlık Memuru olduğunu belirten diploma fotokopisi