Eğitim Faaliyetlerimiz

SEAH’ta Yara Bakım Eğitimi Yapıldı

SEAH’TA YARA BAKIM EĞİTİMİ YAPILDI

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Yoğun Bakım Ünitesi personeline, “basınç yaralarının önlenmesi ve yara bakım Eğitimi”  verildi.

Hastane sağlık personeline;
kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla her hafta eğitimler düzenlenmektedir.

Basınç yarasının önlenmesi ve yara bakım eğitimi ile yoğun bakım ünitelerinde bası yaralarının insidansını azaltmak hedefi doğrultunda program yapıldı.

Yoğun bakım ünite çalışanlarımıza;
Basınç yaralarını önlemek için yapılması gerekenler
Oluşan yaraya nasıl bakım verilmesi gerektiği hakkında bilgilendirme yapıldı.

SEAHtaYaraBakımEğitimiYapıldı_4a.jpg

Eğitimler 14.06.2022 – 22.06.2022 tarihleri arasında yara bakım hemşiremiz Ayşe Gül Şahin tarafından verilmiştir.

SEAH Merkez Kampüs konferans salonunda verilene eğitime 309 sağlık personelimiz katılmıştır.

SEAHtaYaraBakımEğitimiYapıldı_2a.jpg

Sağlıkta Kalite Standartları kapsamında;
hastanemizin kalite iyileştirme faaliyetleri doğrultusunda, çalışanlarımıza yönelik eğitimler etkin ve etkili şekilde verilmesi sağlanmıştır.

• SEAHtaYaraBakımEğitimiYapıldı_1.jpg
  • SEAHtaYaraBakımEğitimiYapıldı_2.jpg