SEAH'ta TARD ‘Sürekli Renal Replasman Kursu’
10 Şubat 2024

SEAH'TA TARD ‘SÜREKLİ RENAL REPLASMAN KURSU’

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) tarafından düzenlen ‘Sürekli Renal Replasman Kursu’ (CRRT) Sakarya Eğitim ve Araştırma hastanesinde (SEAH) gerçekleştirildi.

SEAH'ta TARD Sürekli Renal Replasman Kursu

CRRT (Cotinuous Renal Replacement Therapy) Kursu, SEAH Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hizmet Binası eğitim salonunda gerçekleştirildi.

SEAG'ta Tard'SürekliRenalReplasmanKursu

Kursa hastanemizden ve çevre illerden 63 hekim katıldı.

Kursun açılış konuşmasını TARD Başkanı ve SEAH Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Eğitim ve Klinik Sorumlusu Prof. Dr. Ali Fuat Erdem yaptı.

SEAH'ta TARD Sürekli Renal Replasman Kursu

TARD Başkanı Prof. Dr. Ali Fuat Erdem; yoğun bakımda yatan hastalarda gelişen böbrek hasarı ve bazı klinik durumlarda uygulanan CRRT tedavisi konusunda birbirinden kıymetli ve tecrübeli hocaların bilgi ve tecrübelerini meslektaşlarına aktardığı kursun öneminden bahsetti.

Prof. Dr. Erdem; TARD olarak her hafta sonu en az bir kurs yaptıklarını ve kendi hastanesinde de böyle bir kurs düzenlenmesine olanak sağlayan SEAH Başhekimliğine, eğitmenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

• SEAH'ta TARD Sürekli Renal Replasman Kursu