Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru Duyurusu
29 Mart 2023

YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SEAH) Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecektir.

SEAHYenidoğanYoğunBakımHemşireliğiSertifikalıEğitimProgramıBaşvuruİlanı_1.jpg

Eğitim Programı Başvuruları:
03.04.2023-14.04.2023

Eğitim Tarihi:
22.05.2023-23.06.2023

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar;
https://ekip.saglik.gov.trduyuru ekinde bulunan Başvuru Formu doldurularak (çıktı almak için tekrar aynı ekrana dönemediğiniz için formu kaydet butonuna basmadan önce mutlaka yazdırınız.) gerekli belgeler aşağıda yer alan e-mail ve “Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk. No: 195 Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Birimi Adapazarı Sakarya" adresine gönderilmelidir.

Başvuru için gerekli belgeler;
Bu sertifika programına yenidoğan yoğun bakım ünitelerinde çalışmakta olan veya çalıştırılması planlanan (belgelendirilmesi kaydıyla) hemşireler, hemşirelik yetkisi almış ebeler, sağlık memurları (toplum sağlığı) ve bu standartın yayınlandığı tarihten önce (10.04.2017) yenidoğan yoğun bakım ünitelerinde çalışmaya başlamış ve halen çalışmakta olan (belgelendirilmesi kaydıyla) ebeler başvuru yapabilir.

Başvuru Formu (onaylı)
• Nüfus cüzdanı fotokopisi
• Yenidoğan yoğun bakımda çalışıyor olması ve çalışma süresi ya da çalıştırılacağına dair Sağlık Bakım Hizmetlerinden yazılmış belge
• Hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) olduğunu belirten diploma fotokopisi